Leiderschap

Servant-leadership is a question of inner motivation, of a deeply felt mission, and everyone can become a servant-leader, regardless of where the person is.
Fons Trompenaars

De leiders die in mijn leven het meeste impact hebben gehad, hebben allemaal een aantal dingen gemeenschappelijk. Ze waren betrokken, ze toonden karakter in moeilijke situaties en ze wisten waar ze naartoe gingen.

Gregory Bateson – Brits antropoloog en sociaal wetenschapper – ontwikkelde in de tweede helft van de 20e eeuw het model van de 6 logische niveaus. In dit model legt hij uit hoe Identiteit en Missie cruciaal zijn voor ons functioneren en voor onze persoonlijke ontwikkeling. Het helder hebben van wie we zijn en waar we voor gaan en staan is essentieel.

In mijn begeleiden van organisaties en individuen in het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap zijn Missie en Identiteit telkens terugkerende thema’s. Coaching, virtuele training, training op lokatie of een live of recorded webinar, in al deze vormen spits ik bovengenoemde toe op de behoeften van de cliënt. Soms doe ik dit alleen, soms betrek ik daar andere coaches en trainers in.

Hoe dan ook, karakter, betrokkenheid, missie en identiteit zijn elementen die je terug kunt vinden in de manier waarop ik werk.

Neem contact met me op als je meer hierover wilt weten.

Wil je meer informatie?

Jeroen Timmermans pasfoto
Jeroen Timmermans

Wil je meer informatie?

Wil je meer weten over coaching of trainingen?

Neem contact op