Ervaring

Ervaring:

  • 2017 – heden: Coachen van professionals bij verschillende organisaties.
  • 2017 – heden: leiderschaps- en cross-culturele trainingen bij bedrijven in Nederland, Duitsland, Frankrijk, IJsland en Zweden (hoofdzakelijk multinationals) voor groepen van 10 tot 100 personen.

 

Certificeringen/Masterclasses/Congressen:

  • Lid van NOBCO en EMCC sinds 2017. Werk aan certificering op Practitioner niveau (2e van de 4 niveaus).
  • Certificering The Lewis Model – Teaching Cross-Cultural Competence, 2019. Richard Lewis Communications.
  • Post-HBO leergang Excellent Coachen 2017-2019. CC Excellence.
  • Congres de Vaderfactor (Stephen Poulter), 2020. School voor Transitie & RINO groep.
  • Rouw en verlies in contextueel en systemisch perspectief, 2020. Christelijke hogeschool Ede.
  • Masterclass hechting en rouw in transitie, 2020. Expertisecentrum Omgaan met Verlies.

 

Streef
je doelen na

Jeroen heeft mij erg geholpen om na te denken over de doelen die ik na wil streven in mijn persoonlijke en professionele leven. Belangrijker nog, hij hielp mij om te worden wie ik wil zijn. De oefeningen die Jeroen gebruikt als voorbereiding, zetten aan tot nadenken over én luisteren naar je diepste persoon. In de sessies met Jeroen wist hij mij op de juiste momenten te prikkelen en op de juiste momenten te laten. Zeer waardevolle coaching voor iedereen die voelt dat er meer uit het leven te halen is!

Alex van Gogh, Product Marketing Manager


Ik dacht dat Jeroen me antwoorden op mijn vragen zou geven. Na 3 sessies realiseerde ik me dat Jeroen de vragen stelde en ik aan het woord was. Ik kreeg veel vertrouwen doordat ik mezelf hoorde praten over oplossingen. Ik zag dat mijn progressie ook anderen kon helpen. Iemand die ik buiten het werk ken, vroeg mij of ik een module effectief communiceren had gevolgd.

Klinisch specialist


De training is een combinatie van een duidelijk theoretisch kader en een praktische aanpak waarbij we vooral zelf mochten doen. Zo konden we het geleerde snel opnemen en toepassen in de praktijk. Jeroen zocht op de juiste manier verbinding met ons en voorzag ons, waar nodig, op een kritische maar plezierige manier van feedback.

Jeroen Heijligers, Directeur, Personato


Met zijn coaching en organizational development skills voegt Jeroen waarde toe aan iedere organisatie. Hij leidde wereldwijde initiatieven, inclusief verander- en implementatiestrategie. Hij heeft uitgebreide ervaring in coaching, L&D en OD en is erg prettig om mee samen te werken.

Margrét Lara Fridriksdottir, Executive Vice President HR, Össur


Ik kwam telkens tot zelfinzicht en ontdekte belemmerende overtuigingen. Jeroen gebruikt effectieve methodes en opdrachten. Ik kreeg de juiste handvatten aangereikt om stappen in mijn ontwikkeling te zetten. Zo kon ik groeien naar mijn persoonlijke en professionele missie. Hij is de meest effectieve coach die ik ken.

Robbert Vroomen, Value Engineer, Pro Rail


De sessies met Jeroen hebben mijn denken en gedrag veranderd en ik ben gegroeid in mijn manier van communiceren. Hij stelde vragen waardoor ik ging nadenken over mijn achterliggende gedachten, gevoel en doelen. Ik kijk nu naar situaties en mensen vanuit een ander perspectief en ga er effectiever mee om.

Marketing communicatie specialist